Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center
Пламена Кръстева Управител

Управител на Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center, част от цялостния процес, тя е сертифициран специалист в цялата гама от предлагани услуги.

Част от екипа вече три години. Млада, амбициозна и изключително лъчезарна. Доказала своите качества през годините.

Завършва курс по фризьорство при Диана Калчева, след което е назначена на работа. Работи, като помощник фризьор три години. След разрастването на центъра завършва курс за лазерен терапевт и оператор на медицинска апаратура в Спектро Груп при Д-р Иванина Лазарова - лекар и трейнър на марката, работила с лазарна апаратура 12г.

Като сертифициран терапефт тя ще ви предложи широк спектър от услуги .Дълготрайна лазерна епилация с последно поколение лазер Alma Soprano Ice Platinum, най-новата 3D технология за лазерна епилация 365 дни в годината. Терапия и почистване на лице с Derma Clear най-новото технологично бижу в Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center, което прави кожата чиста, хидратирана, по-здрава, по-защитена и с по-добър имунитет. Alma Beauty Reboost перфектно решение за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата ú, с незабавни резултати .

Пламена Кръстева: „Работата с клиенти ме прави щастлива! Работя с желание и се грижа клиентите и пациентите на центъра да получат професионално обслужване на високо ниво. Заложили сме на качество, защото за нас гласуваното доверие на клиентите през годините от първостепенно значение! ЗДРАВАТА, СИЯЙНА КОЖА ВЕЧЕ Е ДОСТЪПЕН ЛУКС! Заповядайте при нас, а ние ще се погрижим за всичко останало!“

+359 899 276 661 dianakalchevaaesthetic@gmail.com fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.