Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

Обикновено свързваме думата „маникюр“ предимно с дизайна на ноктите. Това, разбира се, е непълно, тъй като ноктите няма да са красиви, ако не са здрави, чисти и добре поддържани. Професионалистът маникюрист знае всичко за грижа за ноктите. Той ги обработва, премахва кожичките, придава им правилна форма, покрива ги с лак, рисува или декорира върху тях.

При желание от страна на клиента, към грижата за ноктите и ръцете може да се добави и масаж. В бюти индустрията постоянно възникват нови технологии, методики, средства и инструменти. Професионалистът маникюрист постоянно трябва да учи, да преминава майсторски класове и опреснителни курсове. Той е ангажиран предимно с грижата за ръцете, както е видно от заглавието на професията. Въпреки това,   към услугите му е добре да се включи и процедурата педикюр, т.е. грижа за ноктите на краката и кожата на ходилата.

Професията маникюрист включва чувствителни пръсти, добра координация, добри фини двигателни умения, правилно възприемане на цветовете, способност за усърден труд, способност да се намери контакт с различни хора. Ние в  Beauty & Aesthetic Center Diana Kalcheva ще се погрижим за добрият вид на вашите ръце и крака!

 

+359 877 577 289 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.