Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center изгражда своята концепция "Красота без граници" базирана на широк спектър от ексклузивни и специализирани услуги от сертифициран екип професионлисти и професионално, медицинско оборудване.

Ние сме млад екип с дългогодишен опит. Вярваме в индивидуалния подход към всеки клиент и в добрата навременна, професионална грижа!

История

Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center е новото име на центъра за красота, като първият създаден салон датира от 2008г. в гр.Свищов под името "Diana Style"- Фризьорски салон. Създаден е от собственичката на центъра за красота Диана Калчева, която е специалист в областта на фризьорството, с дългогодишен опит в сферата.

След няколко трансформации и попълнения в екипа от професионалисти, се ражда идеята да се създаде място, което да предложи на своите клиенти по-широк спектър от професионални услуги - фризьор, медицински козметик, масажи, маникюр/педикюр, апаратни процедури, най-ново поколение лазерна епилация, без аналог в областта, за първи път в Свищов.

+359 899 276 661 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.