Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

През последните 20 години се наблюдава значителен растеж на интереса в масажите и другите алтернативни терапии. Много алтернативни терапии в наши дни са  интегрирани в традиционната грижа за здравето.

Масажът може да се използва за:

  • подобряване тонуса на мускулатурата и кожата;
  • подпомагане на кръвообръщението;
  • освобождаване на тялото от токсини;

Ние в  Beauty & Aesthetic Center Diana Kalcheva ще се погрижим за вашето физическо здраве и дух с богата гама от масажи и козметични процедури!


АРОМА МАСАЖ 

Класическият аромамасаж  е  техника, която съчетава натуралните терапевтични свойства на етеричните масла и лечебната сила на масажа  Ползите от ароматерапията  влияят  на   нервната, кръвоносната, лимфната, имунната и мускулната системи.  Приятен метод за  релаксация и облекчаване на стреса и главоболието.


ШОКОЛАДОВ МАСАЖ 

Шоколадовата терапия е средство за стреса и е много ефективна при преумора, изтощение и нервно  напрежение,  масажът със шоколад стимулира метаболизма , помага за ексфолирането на мъртвите клетки, увеличава притока на кръв и стимулира обновяването на клетките. овлажнява, омекотява и подхранва кожата с активни вещества, които действат на нервната система като антидепресант.


МЕДЕН МАСАЖ 

Масажът с мед действа подмладяващо , детоксикиращо , засилва имунитета, действа успокояващо  . Успокояващият му ефект предотвратява стреса и безсънието, облекчава стреса и хроничната умора.


АНТИЦЕЛУЛИТЕН  МАСАЖ 

Антицелулитен масаж е терапия, при която се използват, масажиращи и ритмични движения за да се засили кръвообращението и производството на колаген, с цел да се раздвижат натрупванията от мастни тъкани.

+359 899 276 661 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.