Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

Силата на трите

SOPRANO ICE PLATINUM КОМБИНИРА ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ТРИТЕ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНATA И ПОСТИГА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ, ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ВСЕКИ ПОДХОД, ИЗПОЛЗВАЩ САМО ЕДНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА.

Празнувайки 10 години всепризнат успех, Alma Lasers с гордост представя Soprano Ice Platinum, базирана на трио клъстерна диодна технология. Platinum edition събира трите най-ефективни дължини на вълната в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната, комфорта и ниските разходи за поддръжка на диодните лазери, Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

 • Комбинация от 3 дължини на вълната за оптимален спектър на действие
 • Без болка
 • Клинично доказана ефикасност
 • За всички фототипове, включително и кожа с тен

Технология

Soprano ICE Platinum

 • Трио клъстерна диодна технология:
  Soprano ICE Platinum предлага синергични ползи от 3-те най-ефективни дължини на вълната за епилация, всяка таргетираща различни структури на космения фоликул.
 • Насочен е към различни дълбочини на тъканта, както и анатомични структури в рамките на космения фоликул (булбарна везикула, булбус и папила)
 • Различни режими на работа: SHR тм, SHRтм Stuck & HR

ALEX 755 nm

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма

Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове и най-вече за светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.


SPEED 810 nm

Време за третиране – намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (2 см) работна площ за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm, нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип. С възможностите си за дълбоко проникване, лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаване на булбарната везикула и булбуса на космения фоликул, а проникването на умерена дълбочина в тъканите пък го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.
 

YAG 1064 nm

Специално разработен за тъмен тип кожа

YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което е изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. Същевременно 1064 nm осъществява най-дълбокото проникване в космения фоликул, за да разруши булбуса и папила, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишници и интимни области. Със своята по-висока абсорбция на вода, генерирайки по-висока температура, включването на 1064 nm дължина на вълната увеличава термичния профил на цялостната процедура за постигане на най-ефективната лазерна епилация.


Facial TIP:

Трудно достъпни области

Уникалният Facial TIP позволява третиране на трудно достъпни области, включително уши, ноздри и глабела.

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

 

3 в-1 усъвършенствана Хидрадермабразио платформа:

Ексфолира, Почиства и Хидратира, чрез въртящ се на 360o накрайник и мощно всмукване. Почистваща от замърсявания кожата терапия, в най-добрата си форма!

DermaClear сама по себе си е невероятна процедура. Освен това може да представлява и пред-процедурна терапия, за да подготви кожата за различни подмладяващи манипулации. Това безспорно е най-ефективната платформа на пазара днес.

 • 3-в-1: Синергично действие – Дълбоко почистване, Подхранване и Хидратация
 • Ефективно нанасяне на разтвора в кожата
 • Уникален въртящ се силиконов връх за Дълбоко Почистване и Максимално Покритие
 • Пред-процедурна терапия за още по-добри резултати
 • С доказана безопасност

 

 

 

Процедури

Уникална и иновативна, сама по себе си, кожно подмладяваща терапия. Наложителна пред-процедурна терапия при работа върху: Пигментни лезии и Премахване на татуировки, Васкуларни лезии, Подмладяване на кожата, Еластичност и Стягащи кожата процедури. DermaClear съчетава ексфолиране, почистване, екстракция и хидратация, за да позволи провеждането на ефективни третирания с отлични резултати.
Няма възстановителен период, без дискомфорт и без дразнене.

 • Забързва процеса на възстановяване на кожата, водейки до по-гладка кожа
 • Спомага за изравняване на тена и текстурата на кожата, включително пигментации
 • Отпушва порите и позволява освобождаването на естествените масла на кожата
 • Намалява размера на порите и повърхностните белези
 • Помага за изглаждането на фините линии и бръчки
 • Позволява по-добра абсорбция от кожата на овлажнители, антиоксиданти, третиране на акне и колагенови бустери, като премахва горния слой на мъртвите и увредени клетки

Технология

360o Въртящ се накрайник

Въртящият накрайник извършва химичен и механичен пилинг едновременно.

Абразивен връх

Бързо въртящ се абразивен връх със силно вакуумно налягане. Направен от гъвкав силиконов материал, върхът е мек и усещането е приятно върху кожата на пациента
Голям връх за бузи и чело, малък връх за Т-зоната или зоните със сгъвки.

Проникване на разтвора

Патентования въртящ накрайник спомага козметичния разтвор да се абсорбира дълбоко в кожата.

ALMA BEAUTY REBOOST

 

Адекватната грижа е от съществено значение за поддържането на здрава, жизнена и млада кожа. Alma Beauty e част от бранда Alma lasers – лидер в производството на медицинска апаратура, който разработи перфектно решение за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата ú, с незабавни резултати.
ALMA BEAUTY REBOOST™ използва мощни звукови трептения за засилване на ефекта от цялостната процедура – от почистване до ексфолиране и при- ложение на активните дерматологични и терапевтични съставки.
REBOOST™ излъчва акустични вълни посредством механичен натиск върху кожата. Това предизвиква ексфолиране на кожата чрез отстраняване на мъртвите клетки и излишния себум. Акустичните вибрации водят до образуване на въздушни мехурчета в stratum corneum.

Те нарастват и се разпадат излючително бързо. Това дезорганизира двойно липидната бариера, създавайки микрокухини и пори с диаметър 25-75 микрометра в диаметър и повишава движението на липиди в stratum corneum.
По-голямото движение в субепидермалната тъкан позволява на активните съставки да проникнат в кожата по-дълбоко и ефективно. И двете хидрофобни и хидрофилни съставки са ефективно доставени до тъканта и продължават действието си 30 мин. След прилагането им, за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетично подобрение.
Множество клинични проучвания и лабораторни изследвания доказват ефективността на технологията REBOOST™ за доставка на активни съставки отвъд кожната бариера и драматично подобрение във външния вид след всяка процедура.
Работата с REBOOST™ е лесна и безопасна за всеки тип кожа, може да се прилага целогодишно.

+359 877 577 289 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.