Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center
Диана Калчева Собственик

Собственик на Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center. Специалист в областта "фризьорство" с дългогодишен опит и над 18 години практика. Има интерес към изкуството, наследено от нейният баща Калчо Раданов - учител по изобразително изкуство и художник.

На 15 годишна възраст- тя вече знае своето призвание и записва първият си фризьорски курс. След това записва испанската Академия по фризьорство и естетика Miguel Iscar 2 в Испания, където придобива професионални умения в областта, с добре положена основа за няколко години. Завършва множество курсове и квалификации, с които подобрява непрекъснато своите знания и умения.

През 2012г. се явява на държавен изпит за придобиване на Майсторска степен и става Майстор фризьор.

Страстта към рисуването се прехвърля в рисуването върху коса със специални балеажни техники и боядисване. Колористиката и Колориметрията стават нейна неизменна част от ежедневието. Завършва множество мастърклас обучения  по колористика в България и чужбина.

Освен ножиците и четката, тя обожава и оформянето на мъжки визии. Завършва няколко курса по берберство при едни от най-добрите специалисти в областта - Асен Налбантов/Налби/ и Андрей Долгих /Шеф бръснар/. Борави с най-моредните техники за оформяне бради с класически бръснач и други специализирани инструменти. Последно завършва обучение Мастърклас бради тенденции 2020/2021 в София при Шеф бръснар Долгих.

Тя е лицензиран Майстор фризьор в Център за професионално обучение към Занаятчийска Камара Велико Търново, както и Интеркозметика Примавера – Андорана. Преподава фризьорски курсове и е обучила множество курсисти, които са вече реализирани фризьори, някои със собствени салони.

От юни месец 2022г. е лицензиран преподавател към Revlon Professional Bulgaria, както и ръководител на всички обучения организирани от Интеркозметика Примавера – Андорана в  ново небесно пространство на красотата Sky Beauty Lab в гр.София.

Вярва и знае, че успехът се крие в индивидуалният подход към всеки клиент. Тя и нейният екип от професионалисти ще ви предложат професионално обучение и персонално отношение.

Диана Калчева: „ Винаги съм чувствала своята професия, като призвание и съм носила в себе си убеждението, че работата ми ще е свързана с това да правя хората щастливи! За мен това да предаваш нататък знанията си поддържа духа ми жив...това ме кара да се чувствам като у дома си, където и да се намирам и смятам, че моите курсисти го усещат и знаят, че винаги ще дойдат на място, където ще получат това, което търсят и искат, дори да не успеят да обяснят какво точно е то. Развивам своите професионални качества непрекъснато и следя модните течения, за да мога да откликна на всяко едно желание. Посещавам всички добри обучения в България и чужбина, защото това е нещото, което поддържа моята муза да творя. Смятам, че всичко това остава следа и отпечатък. Водя обучения, в които предавам всички мои знания и стил, за да бъда полезна и на други. Вярвам, че ключа към това да бъдем успешни професионалисти се крие в доброто, качествено и навременно обучение.“

Идеята за създаването на Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center се зароди през 2018г. Исках да създам място, което ще помогне на повече хора да се чувстват добре в кожата си, където да намерят решение на своите нужди. След много проучвания, статистики и изследвания от моя страна, заедно с професионалисти в областта на медицинската апаратура, моят избор беше обоснован и окончателен.

Избрах да стана партньор на Spectro Group след многократни срещи и проучвания заедно с Мениджъра на фирмата Тихомир Василев, който създаде в мен чувство за сигурност и подкрепа в една обща кауза! Апаратурата, която внасят е изцяло с медицинска насоченост, зад нея стоят лекари, дерматолози с богат опит в областта, а това я прави безопасна и безкомпромисна! В лицето на фирмата открих всичко, което търсих и исках, а те надминаха моите очаквания! Ще ви очакваме..на ново място, с много възможности!“

+359 877 577 289 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.