Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

Можем ли да изглеждаме по-млади във всяка възраст?

Diana Kalcheva 12.10.2020 Коментари: 0

Отговорът е ДА!

Кожа, без бръчки и линии, без следи от времето. Върнете си я!

Ние в Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center сме се погрижили за вашето самочувстие! 

Представяме ви Alma Beauty Reboost - нашият помощник в грижата за по-еластична, по-здрава, млада и без несъвършенства кожа.

Alma Baeuty Reboost представлява микроиглена и неинвазивна мезотерапия, която интензивно подмладява кожата.

Процедурата минава в три етапа:

Първоначално кожата се подготвя, като се ексфолира със специализираната ръкохватка на Alma Beauty Reboost или новото ни бижу Derma Clear. Тя създава мощни звукови трептения, които извършват механичен натиск върху кожата и акустични вибрации, които водят до образуване на въздушни мехурчета в роговия слой. Всичко това води до повишаване движението на липиди и активни вещества в кожата. Във втората част на процедурата се използва фракционното вибриращо микроиглено устройство – AlmaPixelPen. Чрез движението си, то перфорира кожната повърхност на различна дълбочина, според предварително зададени параметри, което води до образуването на нов колаген и еластин. В допълнение се вкарват и различни мезококтейли, в зависимост от специфичните нужди – хиалуронова киселина, синтезатор на колаген, витамин С и мн.други. В последния етап отново се използва ръкохватката Alma Beauty Reboost и с помощта на акустичните вълни се осигурява пълното разнасяне на активните вещества в различните слоеве на кожата.

* Доказано е, чрез проучвания, че Alma Beauty Reboost е най-мощната ултразвукова терапия за лице създадена някога.

Препоръчително е да се направят 3-4 последователни процедури, като периода между тях е около месец. Резултатът е бляскава и гладка кожа, без видими пори и нежелана пигментация.

Коментари (0)
Напиши коментар
+359 899 276 661 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.