Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

За много жени епилацията е досаден, но необходим ангажимент. Ежедневното бръснене може да се отрази на нежната ви кожа и да доведе до нежелано пигментиране, обриви и подкожни косъмчета. Чрез лазерната епилация в Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center, вие може да избегнете всичко това. Вашите грижи ще намалеят значително още след първата процедура. Лазерът ще остави приятна свежест, а кожата ви ще изглежда по-гладка за по-дълго време.

Предимства на лазерната епилация

  • Красива, гладка и чиста кожа без косми
  • Спестява време и пари
  • Без странични ефекти
  • Премахва възпаленията от подкожни косъмчета

 

Спирате с ежедневното бръснене
Спестете от личното си време! Вече няма нужда да бръснете ежедневно изникналите косъмчета. Не забравяйте последиците от всяко бръснене, като груба кожа и боцкащи косъмчета. Стартирайки вашата първа процедура, може да забравите за другите методи на обезкосмяване.

 

Без косми завинаги!
След 2-3 процедури зоните, които сте бръснали ежеднежно, сега ще ги третирате веднъж на 6 седмици, космите ще са много по-тънки и светли, а след 5-6 процедури, от нежеланото окосмяване няма да има и следа.

 

Премахва пигментацията
Когато космите започнат да намаляват, кожата ви ще се възстанови и ще стане по-мека. Тъмните петна (пигментираната кожа) по интимната област и подмишници ще избледнее и е възможно да изчезнат перманентно.

 

На плаж или на плуване
Не е нужно да слагате цял бански, за да прикриете части на тялото, които сте забравили да епилирате или да обръснете. Вече може да бъдете спокойни и подготвени във всеки един момент.

 

Без враснали косми
Грубите косъмчета около зоните на устните, брадичката, около външната част на бикините и други зони на тялото, могат да се враснат с течение на времето. Това може да доведе до болезнени възпаления по кожата, които могат да се превърнат в белези. Лазерната епилация разрушава космения фоликул, така че от там повече не може да изникне нов косъм, това е най-доброто решение на проблемите с врасналите косми. Още след първата процедура намалява или дори изцяло се отстранява проблемът. Кожата става все по-гладка и нежна.

С по-голямо самочувствие!
Най-важното, лазерната епилация на лице или тяло са нищо повече от събитие променящо живота на много хора. За жените лицевото окосмяване може да бъде много подтискащо и стресиращо състояние, с което трябва да се справят.
Нека бъдем честни, нито една жена не би искала да скубе или да бръсне ръцете или лицето си. Затова лазерната епилация е най-добрата опция за да се реши този проблем веднъж и завинаги.

 

Лазерната епилация ще има огромен ефект още след първото третиране на кожата. Всякакви проблеми и раздразнения получени от бръснене ще изчезват и кожата ще се подобрява след всяка следваща процедура. На повечето жени ще са им нужни от 5 до 7 посещения. Броят им, зависи от гъстотата и цвета на космите. Важно е да знаете, дали косъмчетата ви могат да се повлияят от лазерната епилация, преди да започнете, затова ви препоръчваме да заповядате при нас за кратка консултация. Нашият екип е на разположение да отговори на всичките ви въпроси.

 

Процедурата стъпка по стъпка

Консултация
По време на консултацията, ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че лазерната епилация може да се извърши безопасно и напълно ефективно. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. След консултацията, ще правим тест, за да разберем как ще реагира вашата кожа.

По време на вашата процедура
От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата. Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне, нашият терапевт ще нанесе охлаждащ гел. С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се наняся висок клас слънцезащитен крем.

След процедурата
След процедурата с иновативния лазер Soprano ICE Platinum може да продължите с обичайното си ежедневие. Ние препоръчваме да избягвате слънцето в следващите няколко дни и да използвате слънцезащитен крем на всички третирани зони. За да постигнете максимални резултати е важно как третирате зоните между процедурите. Не отскубвайте косъмчетата чрез кола маска, епилатор и други методи за отстраняване на корена. За най-добри резултати, спазвайте препоръките на терапевта от лазерен център Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center.

+359 899 276 661 dianakalchevaaesthetic@gmail.com fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.