Diana Kalcheva Beauty and Aesthetic Center

Лазерната епилация не е само за жени. Ние от център Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center помагаме на стотици наши клиенти – мъже, да се справят с нежеланото окосмяване. Този вид епилация е идеалното решение за премахване на мъжкото окосмяване, тъй като може да се използва за третиране на повече зони на лицето и тяло, за една безпроблемна кожа. Други видове епилация, като кола маска, бръснене и деепилиращи кремове, отнемат време и могат да предизвикат болка и изгаряне. Резултатите обикновено не траят дълго и повторният растеж може да предизвика сърбеж и неприятно усещане, без мекота. Самостоятелното премахване на космите от големи участъци на тялото, като гърди, рамене, гръб или задна част на краката, може да бъде много труднодостъпно и неудобно. Чрез лазерната епилация си доставяте необходимия комфорт, а повторният растеж намалява с до 90%.

Предимства на лазерната епилация

  • Красива, гладка и чиста кожа без косми
  • Спестява време и пари
  • Без странични ефекти
  • Премахва възпаленията от подкожни косъмчета

 

Без враснали косми
Ако често имате подкожни косъмчета, те могат да се възпалят и тогава премахването им е много трудно и болезнено. Ако не се лекуват, могат да доведат до образуване на неприятни белези. Клинично доказано е, че лазерната епилацие помага за предотвратяване на враснали косми. Лазерът също ще помогне за състояние като фоликулит във времето. Това е една от най-големите ползи при лазерната епилация за мъжете.

 

Няма нужда от ежедневно бръснене и поддръжка
След няколко процедури с лазер ще забележите, че растежът на космите ви намалява драстично. Ако ежедневно трябва да бръснете тези зони, интензитета ще намалее. Може да се наложи да се обръснете само веднъж в период от 6 седмици след 3-4 процедури. Това ще остави повече свободно време за вас и кожата ви ще бъде по-малко раздразнена.

 

Идеално изразена линия на брадата
Ако се опитвате всеки път да обръснете космите на скулите или на шията и това е досадно за вас, тогава се възползвайте от лазерна епилация за тези зони. За да поддържате брадата си в красив вид е добре да ги премахнете. Лазерът ще премахне тези малки косъмчета, така че линията на брадата ви да изглежда перфектно изразена.

 

Винаги готови за фитнес или плаж
Решавате да отидете на плаж или във фитнеса, но се спирате, защото се сещате, че не сте успели да епилирате нежеланото окосмяване, вече няма да е нужно да се притеснявате. Чрез лазерната епилация, кожата ви ще бъде без косми за дълго време, така че може да ходите на плаж, басейн и фитнес, когато пожелаете.

 

За повечето мъже ще са нужни около 6 процедури, за максимални резултати. Причината се намира в голямото количество тестостерон и е необходимо, веднъж годишно да идвате на поддръжка при нас. Мъжкият хормон е един от факторите, които показват колко успешна ще бъде лазерната епилация.

Гъстотата и цветът на космите също играят важна роля за броя процедури, които ще се извършат. Лазерната епилация драстично ще намали космите още от първата процедура, като ще подобри състоянието на вашата кожа.

 

Процедурата стъпка по стъпка

Консултация
По време на консултацията, ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че лазерната епилация може да се извърши безопасно и напълно ефективно. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. След консултацията може да направим тест, за да разберем как ще реагира вашата кожа. 

По време на вашата процедура
От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата. Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне, нашият терапевт ще нанесе охлаждащ гел. С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се наняся висок клас слънцезащитен крем.

След процедурата
След процедурата с иновативния лазер Soprano ICE Platinum може да продължите с обичайното си ежедневие. Ние препоръчваме да избягвате слънцето в следващите няколко дни и да използвате слънцезащитен крем на всички третирани зони. За да постигнете максимални резултати е важно как третирате зоните между процедурите. Не отскубвайте косъмчетата чрез кола маска, епилатор и други методи за отстраняване на корена. За най-добри резултати, спазвайте препоръките на терапевта от лазерен център Diana Kalcheva Beauty & Aesthetic Center.

+359 899 276 661 [email protected] fb.me/DianaStyleSA
Copyright © 2020 Диана Калчева. Всички права запазени.